Zakelijk

Van der Westen

Een echt familiebedrijf

Meer familiebedrijf dan Bakkerij van der Westen vind je zelden. Vader Ad en moeder Willy, samen met hun 5 kinderen, Gerrie, Eddy, Randy, Timmy en Wendy zijn het hart van de bakkerij. Hun liefde en passie voor het bakken van echt bio brood en de biologische markt is groot. Met de paplepel ingegeven zeg maar…. Samen met vele goed geschoolde en even hartstochtelijke bakkers en andere medewerkers staan ze iedere dag weer volledig klaar om de klant en de consument optimaal te bedienen met een volledig biologisch brood en banketassortiment. 

3 Generaties:

Begonnen in 1950 als lokale warme bakker in Made. Totdat Ad van der Westen het bedrijf van zijn vader overnam en uitbreidde. Ad ging steeds meer biologische ingrediënten gebruiken, omdat hij weerstand had tegen het gebruik van allerlei broodverbeteraars. Inmiddels is Bakkerij van der Westen al meer dan 40 jaar een volledig biologische bakkerij. Ad leerde zuurdesembrood maken bij Lima en nam, toen Lima wilde stoppen met het broodbakken, de Lima bakkerij over. Ook leerde hij Spaans desem brood bakken in Spanje en werd de Zonnemaire bakkerij in Rotterdam overgenomen.

Toen de nieuwe bakkerij in Waspik geopend werd, kwamen definitief alle 5 de kinderen: Gerrie, Eddy, Randy, Wendy en Timmy aan boord.  Met veel daadkracht en innovatie werden de mooiste biologische brood- en banketproducten ontwikkeld. Werkend vanuit 4 productielocaties. De vers brood- en banketlocatie in Waspik, een locatie specifiek voor glutenvrij in Gilze, een aparte locatie voor vegan en GV in Waspik en voor handgemaakt slowbaking en Demeter brood in Made. In juni 2021 werd bakkerij Verbeek uit Brummen overgenomen.